Zoek je een naam? Ben je zwanger en krijg je een kindje? Dan ben je vast op zoek naar een mooie voornaam voor je baby. Wij hebben hier voor jou een aantal mooie voornamen, zodat jij zeker een naam vind voor je nieuwe dochtertje of zoontje.

Stoere korte namen

Ben je op zoek naar stoere korte namen? De meeste stoere namen zijn kort, omdat korte namen lekker in de mond liggen en dus heel makkelijk uit te spreken zijn. Daarbij is een ander voordeel van korte namen dat mensen deze niet gaan afkorten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de naam Owen of Jace? Makkelijk uit te spreken en lekker kort. Of misschien meisjesnamen als Bo en Luca. Leuke stoere en vooral korte namen!

Italiaanse namen

Zoek je een Italiaanse naam? Italië is een prachtig land en de namen van de mensen die er wonen klinken al net zo prachtig. Voor een jongen kun je bijvoorbeeld aan Falco of Lorenzo denken. Deze Italiaanse namen hebben nog een stoer randje ook. Krijg je een dochter dan zijn de Italiaanse namen Elena, Lucia of Marika misschien iets voor jou.

Populaire namen

Zoek je populaire namen? Elk jaar zijn er weer andere populaire namen. In het eerste kwartaal van 2014 waren de meest populaire namen Lucas, Levi, Bram, Finn en Sem. Voor een meisje werd in het eerste kwartaal van 2014 vooral gekozen voor Sophie, Julia, Emma, Isa en Mila. Het valt wel op dat de meest populaire namen ook meestal korte stoere namen zijn.

Leuke unisex namen

Weet je nog niet of je kindje een jongen of een meisje is en zoek je al een naam? Het is natuurlijk super leuk om het geslacht van je kindje een verrassing te laten zijn tot op het laatste moment. Leuke unisex namen hebben vaak een jongensachtig tintje zoals de voornamen Max, Jamie of Chris. Unisex namen met een meisjesachtig tintje zijn bijvoorbeeld René, Eden en Puck.

Je zult hoe dan ook vast wel een paar leuke namen hier vinden.