Zwanger? En je krijgt een jongetje? Wat onwijs leuk! Nu wil je natuurlijk wel een aantal leuke en stoere jongensnamen. Geen nood! Wij kunnen je hier bij helpen! Wij hebben onwijs veel leuke, korte, geweldige, lange en stoere namen, zodat je zeker weet dat er voor jou jongetje ook een naam is.

Stoere jongensnamen

Je wilt voor je nieuwe kindje vast wel een stoere naam. Stoere jongensnamen zorgen voor stoere jongens en daar kunnen we er niet genoeg van hebben in Nederland. De harde en korte tonen van een naam maken de naam stoer, maar ook de betekenis helpt vaak mee. Denk bijvoorbeeld aan Alex. De naam Alex betekent verdediger van de mens. Of misschien Nick. Deze naam betekent winst van de mensheid. Dat is natuurlijk super gaaf!

Leuke jongensnamen

Wil je toch liever wat lange en zachte klanken? Dat is ook helemaal goed, er zijn ook genoeg leuke namen zonder al die harde tonen. Denk bijvoorbeeld aan Jayden, Lucas en Matthijs. Dit zijn leuke namen, met wat zachtere tonen. Of wat dacht je van Thijmen, Laurens en Manno. Allemaal leuke jongensnamen.

Buitenlandse namen

Zat je meer te denken aan een exotische of originele buitenlandse naam? Misschien een Arabische naam, zoals Ahmed, Haamid, Khalil of Rasheed. Prachtige Arabische namen voor je kindje. Of een Italiaanse naam zoals Marcello, Angelo, Falco of misschien Jenoa. Er bestaan bijzonder veel bijzondere Italiaanse namen. Het leuke aan buitenlandse namen is dat ze vaak onwijs mooie betekenissen hebben. De Italiaanse naam Lucio staat bijvoorbeeld voor licht en de Arabische naam Jaasir betekent moedig. Zo krijgt je kindje een bijzonder naam met een bijzondere betekenis.

Populaire jongensnamen

Zijn al deze namen het toch niet voor jou? Misschien wil je dan kiezen uit een paar van de populairste jongensnamen van 2013. Deze zijn verschillende lange, korte, stoere, lieve, oude of nieuwe namen. Korte populaire namen zijn bijvoorbeeld Sem, Levi, Tim of Bram. Wil je liever een stoere populaire naam? Wat dacht je van Finn, Luuk of Max. Of misschien oudere namen als Teun, Hugo en David.

Voor ieder jongetje is er wel een goede jongensnaam te vinden!